1. INICIO
  2. Libros
  3. RECEITARIO DE PASTELARÍA E REPOSTARÍA.
RECEITARIO DE PASTELARÍA E REPOSTARÍA.

RECEITARIO DE PASTELARÍA E REPOSTARÍA.

JENARO FIEIRA NOYA
0.0 Sen valoracións
0 veces listado

O presente volume ofrece un variado conxunto de receitas de pastalaría clasificadas segundo se trate de biscoitos, cremas, masas, sobremesas con froitas ou de leite, semifríos, xeados, sobremesas de nadal... para achegar ao lector unha explicación sinxela para a elaboración de suculentas

Que che pareceu este libro?
Axuda a outras persoas deixando a túa opinión sobre este libro
Editorial
GESBIBLO
Idioma
GALEGO
ISBN
978-8-4966-6727-3
EAN
9788496667273
Formato
LIBRO EN OTRO FORMATO
Avatar

JENARO FIEIRA NOYA

Ver autor
Valoracións das lectoras e lectores
0.0
0 valoracións

5 estrelas

0%

4 estrelas

0%

3 estrelas

0%

2 estrelas

0%

1 estrelas

0%
Aínda non hai reseñas.

Outros libros de JENARO FIEIRA NOYA

Á comunidade gustoulles…

Subscríbete ao noso boletín

e descubre todas as novidades do libro en galego